JAZZ CLUB Music Channel Radio Reforma LIVE 24/7!

RADIO REFORMA – Canalele de muzică ale Radio Reforma, RADIO REFORMA MUSIC CHANNELS, îți oferă, pe lângă programele de pe radioul principal, posibilitatea să-ți urmărești și să-ți asculți muzica preferată, în acord cu gusturile tale muzicale, starea și momentul din zi în care te afli.

RADIO REFORMA îți oferă acum aceste canale de muzică:

DANCE MIX Music Channel

Un fabulos playlist continuu, non stop, 24/7 de muzică de dans actualizat permament, ideal pentru weekend sau petreceri

OFFICE TIME Music Channel

Muzică ambientală ritmată și pozitivă selectată anume ca să-ți dea o stare agreabilă la birou. Ideal de ascultat în căști. Playlist acutualizat zilnic, accesibil non stop, 24/7, inclusiv atunci când stai peste program.

DRIVE ON Music Channel

Perfect de ascultat când mergi al drum lung. Intri pe RadioReforma.ro, îți conectezi telefonul la playerul din mașină și ai cele mai bune piese muzicale pentru călătorii cu mașina, non stop, 24/7, actualizate permanent!

RELAX Music Channel

Atunci când vrei să te relaxezi, să meditezi sau să faci yoga ai nevoie de un flux continuu de muzică deosebită, care să îți liniștească gândurile și să te ajute să prinzi energie. Îți oferim non stop, 24/7, un playlist masiv de muzică de meditație, ambientală și chillout, actualizată permanent.


RADIO REFORMA - Cel mai bun radio online | Singura stație de radio pe internet care îți oferă muzică de cea mai bună calitate și programe originale împreună cu 12 canale de muzică specializate pentru diverse genuri muzicale, adaptate stilului tău de viață. Mergi la Radio Refroma Facebook Fan Page