RELAX Music Channel Radio Reforma LIVE 24/7!

 

RADIO REFORMA – Canalele de muzică ale Radio Reforma, RADIO REFORMA MUSIC CHANNELS, îți oferă, pe lângă programele de pe radioul principal, posibilitatea să-ți urmărești și să-ți asculți muzica preferată, în acord cu gusturile tale muzicale, starea și momentul din zi în care te afli.

RADIO REFORMA îți oferă acum aceste canale de muzică:

DANCE MIX Music Channel

Un fabulos playlist continuu, non stop, 24/7 de muzică de dans actualizat permament, ideal pentru weekend sau petreceri

OFFICE TIME Music Channel

Muzică ambientală ritmată și pozitivă selectată anume ca să-ți dea o stare agreabilă la birou. Ideal de ascultat în căști. Playlist acutualizat zilnic, accesibil non stop, 24/7, inclusiv atunci când stai peste program.

DRIVE ON Music Channel

Perfect de ascultat când mergi al drum lung. Intri pe RadioReforma.ro, îți conectezi telefonul la playerul din mașină și ai cele mai bune piese muzicale pentru călătorii cu mașina, non stop, 24/7, actualizate permanent!

RELAX Music Channel

Atunci când vrei să te relaxezi, să meditezi sau să faci yoga ai nevoie de un flux continuu de muzică deosebită, care să îți liniștească gândurile și să te ajute să prinzi energie. Îți oferim non stop, 24/7, un playlist masiv de muzică de meditație, ambientală și chillout, actualizată permanent.

PE TERASĂ Music Channel

Un canal de muzică dedicat patronilor de restaurante, cafenele și berării. O selecție impecabilă de muzică agreabilă și antrenantă, fără reclame, soluția perfectă pentru terasele de vară care vor să creeze o ambianță sonoră cosmopolită de cea mai bună calitate. Live 24/7, non stop, flux de muzică Hi-Fi.

ÎN VAMĂ Music Channel

Muzică de petrecere pe plajă în vama Veche, actualizată permanent, LIVE 24/7, non stop, fără reclame.

JAZZ CLUB Music Channel

Ascultă partea dansabilă a jazzului modern la acest canal de muzică care transmite 80% Acid Jazz și 20% albume rare de jazz. Live 24/7, non stop.

ROMÂN EȘTI Music Channel

Melodiile de suflet ale românilor, într-un canal muzical care aspiră să facă legătura între valorile muzicii de divertisment de ieri și cea de azi, Live 24/7, non stop, muzică ideală pentru petreceri românești.

ÎN CURÂND:

ONE LOVE Music Channel

Canalul de muzică soul al Radio Reforma.

BLUES STATION Music Channel

Canal de muzică blues: blues tradițional, Chicago Blus, Southern Blues și Modern Electric Blues.

VOCEA LIBERĂ Music Channel

Canal dedicat editorialelor audio pe subiecte de actualitate

 


RADIO REFORMA - Cel mai bun radio online | Singura stație de radio pe internet care îți oferă muzică de cea mai bună calitate și programe originale împreună cu 12 canale de muzică specializate pentru diverse genuri muzicale, adaptate stilului tău de viață. Mergi la Radio Refroma Facebook Fan Page